michael korsmichael-korsmichael kors armbåndsurdiy-friendship-braceletJeg har gået virkelig meget med mit sølvur fra Michael Kors – tror næsten det har været en af mine bedste investeringer ever! Jeg er faktisk så glad for det, at jeg netop har bestilt det i rose gold HER. Jeg er vild med rose gold og tror det bliver rigtig flot til solbrun hud! Faktisk har ASOS i øjeblikket 20% rabat med rabatkoden “ASOSBAZAR” eller “ASOSCOSTUME”, så man kan få uret til en rigtig fordelagtig pris! :) Jeg ved desværre ikke hvor længe koderne gælder, så det er bare om at være hurtig, haha. Find alle modellerne HER. Det kan købes i sølv hos Nelly HER. God dag piger.

I LOVE my silver watch from Michael Kors. I think it’s one of my best buys ever! I’ve been craving the rose gold version for SO long and today I couldn’t resist anymore. You can save 20% with the discount code “ASOSBAZAR” or “ASOSCOSTUME” at the moment. Find all the watches HERE. It’s available in silver on Nelly HERE.
rose gold watch