fashion resales1. Miu Miu, 2. Gestuz, 3. Zara, 4. Line & Jo, 5. New Age, 6. Rika, 7. Designers Remix, 8. Orna Farho, 9. Custommade

Har i hørt om Fashion Resales? Det havde jeg ikke indtil forleden, hvor jeg blev spurgt om jeg ville sætte lidt fokus på konceptet. Har I en masse brugt tøj liggende derhjemme, men aldrig fået taget jer sammen til at smide det på Trendsales eller holde loppemarked, så læs lige med her.

Fashion Resales er en nyopstartet 2nd hand webshop med et super cool koncept, som gør det muligt at sælge sit brugte tøj, sko og accessories på nettet. I modsætning til Trendsales og Den Blå Avis kommer de selv og afhenter dit tøj (eller får det tilsendt) og tager billeder af det. Er det lige god service? Jeg synes det er en super god idé og hvor fedt er det ikke lige, at man ikke selv skal bruge tid på at tage billeder, måle og besvare 1000 køberspørgsmål. De tager 50% i administrationsgebyr, men det synes jeg er ret rimeligt med alt det arbejde der lægges i det (inkl. afhenting i mange tilfælde).

De gør også brug af en række kendte ambassadører, som donerer tøj hvor overskuddet går ubeskåret til velgørenhed. Ovenfor er nogle af de items, som jeg er faldet over hos Fashion Resales – alle virker som om, at de er i ret god stand og jeg synes også at priserne er ret rimelige.

(Sponsored)