nelly sale
Links: 1. jeans/IRO HERE, 2. sweater/Jeane Blush HERE, 3. dress/IRO HERE, 4. bomber jacket/Storm & Marie HERE, 5. bag/Issue 1.3 HERE, 6. dress/Storm & Marie HERE, 7. bra/Issue 1.3 HERE, 8. sweatshirt/NLY Trend HERE, 9. top/Issue 1.3 HERE, 10. dress/NLY Trend HERE, 11. earrings/NLY HERE, 12. shorts/Jofama HERE, 13. tank top/Carin Wester/HERE, 14. bag/Nowhere HERE

Hej piger! Jeg har en god nyhed til jer. I samarbejde med Nelly.com kan jeg give jer adgang til at smugshoppe deres sommerudsalg med 50-70% rabat HER inden det åbner op for alle andre! Så I har mulighed for at få fat i de bedste items, inden de bliver snuppet. Ikke så dårligt endda, vel? :) I trykker bare på linket og indtaster “PASSIONSFORFASHION” (husk “s” efter “passion”), så bliver I ledt hen til udsalget før alle andre. Fedt ikke? :) Men I skal være hurtige, for det åbner op for alle andre på onsdag. God dag allesammen.

Hi girls! In collaboration with Nelly.com I’ve had the fortune to get a code that give you the opportunity to shop their Summer sale before everyone else with 50-70% discount! Go to the sale HERE. You simply just click the link and type the code “PASSIONSFORFASHION” (with an “s” after “passion”). Have  a great day everyone!

nelly