redkenGodaften ladies! Håber I har nydt weekenden? Jeg er alene hjemme i aften, så her står den på frysepizza og film – søndag når det er bedst :) Her er et par billeder af min frisure fra eventet i fredags. Redken var hovedsponsor og var så søde at komme og sætte mit hår før eventet startede. Det blev krøllet med et glattejern og derefter brugte de deres famøse hårspray “Fashion Work 12“, som også var i goodiebagen. Synes selv det blev ret fint :) P.S. Er mit hår ikke allerede blevet langt siden jeg fik det klippet for 4 måneder siden? Jeg synes selv det er gået ret stærkt :)

Good evening ladies! I hope you have been enjoying the weekend? Here are a few pics of my hairstyle from last Friday at the event. Redken were the main sponsor and styled my hair before the event. They used a straightening iron to make it curly and their famous “Fashion Work 12” hairspray to make it last all night. I think it turned out pretty good :)