floral bomber jacketmichael kors guldurcrossbodypoppiesFloral bomber jacket/Just Female HERE, T-shirt/Asos HERE, skirt/Asos HERE, bag/Zara (similar HERE), watch/Michael Kors HERE, bracelet/Jane Kønig HERE

Mit internet drillede i går, så beklager den dårlige opdatering på bloggen. Det skulle være fikset nu :) Her er resten af billederne af mit outfit fra forleden, hvor vi tilfældigvis kørte forbi denne fine mark på vej hjem fra fødselsdag – og det måtte da foreviges :) Den blomstrede bomberjakke er fra Just Female og kan købes HER. Jeg er som sagt ambassadør for Marthoni i den næste måneds tid og udvælger derfor mine favoritter fra deres webshop. Og denne jakke var jeg ikke i tvivl om – tilpas feminin med blomsterprintet og tilpas rå i silhuetten.

Sorry for the bad blogging yesterday – my Internet didn’t really work. Anyway, here are the rest of the pics of my outfit from the other day. The bomber jacket is new and a style that I’ve picked from Marthoni. I love the combination of a bomber silhouette and the floral print. 

(Sponsored by Marthoni)