OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAikea kitchenOLYMPUS DIGITAL CAMERAikea metod kitchenikea skufferOLYMPUS DIGITAL CAMERAMin kæreste og jeg har længe gået og tænkt på, at vi vil have nyt køkken. Vores nuværende køkken har den tidligere ejer selv sat op og det er rimelig hjemmelavet i gasbeton og en rå træplade – sådan lidt halvskævt og kedeligt. Og det mest irriterende er, at vi INGEN skabslåger har, hvilket gør at man hele tiden skal tørre tingene af, før man skal bruge dem.

Vi har undersøgt mulighederne – alt fra dyre til lavpris køkkener og vi har været helt ude i, at få en snedker til at lave det. Men vi er kommet frem til, at prøve at gå efter et køkken der prismæssigt ligger i den lave ende, da vi heller ikke bliver boende i vores lille bitte andelslejlighed i 10 år endnu. Derfor har vi flere gange været et smut ude i IKEA for at se på deres køkkener. IKEA har netop lanceret en ny serie “METOD”, som erstatter deres gamle “FAKTUM”. Hele serien er bygget op af moduler, så man kan sammensætte det akkurat som man ønsker.

En kollega fra Day har netop sat et METOD køkken op derhjemme og det var faktisk sådan jeg fik øjnene op for deres nye linje. Hun har nemlig talt virkelig godt om det og det er bare blevet super lækkert hendes køkken. Man kan vælge mange forskellige skabslåger, så man kan opnå lige det look som man ønsker. Jeg kan godt lide, at udtrykket er lidt minimalistisk og lyst og faldt derfor for køkkenet på de øverste tre billeder. Det jeg også synes er et stort plus med METOD køkkenet er, at “indmaden” passer til alle de forskellige slags låger, så bliver man træt af det gamle køkken, kan man nemt skifte lågerne ud og få et helt nyt udtryk uden at det koster alverden.

Vi har lige et par vandrør der skal skiftes i hele ejendommen, før vi går igang med køkkenprojektet, men vi overvejer meget stærkt at gå efter METOD køkkenet i hvidt som på de øverste tre billeder. Hvad synes I om det? Og hvad ville I selv vælge, hvis I skulle ud og købe køkken?

Faktisk har I nu mulighed for at vinde et splinternyt køkken ved at deltage i IKEAs konkurrence HER. For at deltage skal I optage en 60 sekunders film med de udfordringer I har i jeres køkken og dele filmen HER. I kan f.eks. finde inspiration i Cathrines fine video HER. 

(Sponsored by IKEA)