Passions for Fashion MarkbergGodaften ladies! Så er det tid til endnu en lækker giveaway – denne gang i samarbejde med det danske taske- og accessory brand, Markberg. I har nu mulighed for at vinde den lækre lædertaske, som jeg har designet for Markberg til en værdi af 1699 kr. Den er lavet så der er plads til både en 15″ laptop, en tablet i de forreste rum og har generelt mange lommer indvendigt.

Det eneste I skal gøre for at deltage er at smide en kommentar til dette indlæg med jeres navn og desuden følge Markberg på enten Facebook HER eller Instagram @markberg_accessories. Jeg finder en heldig vinder på lørdag d. 29. juni. Held og lykke :)

markberg taske

Hi girls! You now have the chance to win the leather bag that I’ve designed for the Danish brand, Markberg. The only thing you have to do to participate is to drop a comment along with you name in this post and moreover you have to follow Markberg either on Facebook HERE or on Instagram @markberg_accessories. I’ll announce a winner on Saturday. Good luck to you all :)