nelly sale

Luxury: 1. boots/Jeffrey Campbell HERE, 2. jacket/J. Lindeberg/HERE, 3. crossbody bag/MSGM HERE, 4. shorts/One Teaspoon HERE, 5. ring/Dyrberg Kern HERE, 6. bag/Jucca HERE, 7. loafers/Jeffrey Campbell HERE, 8. bow bracelet/Sonia Rykiel HERE

Budget: 1. ring/Nly HERE, 2. bag/Nowhere HERE, 3. belt/Nly HERE, 4. bag/Issue 1.3 HERE, 5. denim shorts/Nly HERE, 6. bandeau top/Jeane Blush HERE, 7. bracelet/Issue 1.3 HERE, 8. bikini/Issue 1.3 HERE 

Hej piger! Jeg har fået fat på en rabatkode til jer, som giver 20% yderligere rabat på Nellys udsalg. Koden I skal bruge hedder 20SALE og den virker til og med i morgen mandag indtil midnat. I kan finde det hele HER. :)

Hi girls! I’ve got a discount code for my dear readers that gives you 20% more discount on Nelly’s sale. The code is 20SALE. You can use it untill midnight tomorrow (Monday). See all the items HERE. :)

Affiliate