animal print

1. Pierre Balmain/HERE, 2. Acne/HERE, 3. Markus Lupfer/HERE, 4. AJ Morgen/HERE, 5. Leowulff/HERE, 6. Pavement/HERE, 7. Asos/HERE, 8. Asos/HERE, 9. Baum & Pferdgarten/HERE, 10. Baum & Pferdgarten/HERE, 11. Selected/HERE

Godmorgen babes! Jeg er vild med dyreprint i alle afskygninger og har her samlet en lille collage. Jeg har lige købt de zebra printede sko fra Pavement og tasken fra Asos, men jeg ville bestemt ikke have noget i mod at have samtlige items fra collagen i mit skab :) I dag står den på arbejde hjemmefra :) Har en hel masse jeg skal nå og et par hundrede ulæste emails, shit! …Ses senere!

Good morning babes! I love animal print and here is a small collage with some of my fave items at the moment. I’ve just bought the zebra printed shoes from Pavement and the bag from Asos, but I wouldn’t mind all of these gorgeous items in my closet :) I’m working from home today – I have a lot to catch up on and a few hundred unread emails. …See you later!