horn earringJeg er vild med guldsmykker i øjeblikket! Specielt her om sommeren – det er så pænt, når man har lidt farve :) Øreringene jeg har på er nye og fra Jane Kønig. Elsker dem! Jeg synes de er super fede og rå på trods af at guld ellers hurtigt kan se meget feminint ud. Find dem HER. Halskæden med de to C’er har jeg vist jer før HER – den er også fra Jane Kønig og jeg har virkelig brugt den flittigt. Synes den er så fin og elsker hvad den står for, Christoffer ♥ Christina. Find den HER.

I love gold jewelry! Especially during the Summer time when you are a little tanned. These horn earrings are new and from Jane Kønig. I love them! I really like the edgy look of them despite of the fact that they’re gold, which normally is really feminine. Get them HERE. My necklace is also from Jane Kønig and you can find it HERE. I have been wearing it ever since I got it a few month ago. Love the meaning of it, Christoffer ♥ Christina.