vero moda shirt2nd day shortsash skull bootsleather shorts

Striped shirt/Vero Moda HERE, leather shorts/my design for 2ND DAY, boots/Ash HERE, watch/Michael Kors HERE, bag/my design for Markberg HERE

Hej piger! Jeg har FERIEEEE!! Kan slet ikke få armene ned! En hel uges ferie, aaah! Christoffer og jeg ville egentlig gerne have været på afsted sydpå, men det er ikke ligefrem fordi det vrimler med gode rejsetilbud og nu lover de jo høj sol herhjemme hele ugen! Så jeg tror vi vil nyde sommeren i Danmark og tage afsted i august i stedet for :) Her er et outfit fra forleden iført ny skjorte fra Vero Moda. Find den HER.

Hi girls! Now it’s finally my turn for holiday! Wuhuu.. Christoffer and I were thinking to find a “last minute” vacation, but it hasn’t been that easy actually, so I think we’re just spending our holiday in Denmark. They say that the sun is gonna shine aaaaall week! So nice! Maybe we will find a vacation down South in August instead. Anyway, I was wearing my new striped shirt from Vero Moda the other day. Find it HERE.