[youtube zf0EFZ-Vwgc 850 550]

Jeg har lavet en lille video fra vores to dage på Roskilde Festival – selvfølgelig filmet med Sony Xperia Z smartphone. Billederne nedenfor er også taget med telefonen og uploaded til Instagram. Jeg synes kameraet er overraskende godt, som I nok også kan fornemme i videoen – selvom Youtube har forringet kvaliteten en smule! Den tager utrolig klare og skarpe billeder og jeg synes virkelig, at det er et stort plus at den er vandtæt. Man kan diskutere størrelsen – jeg synes det er positivt, at skærmen er lidt stor. Det gør det nemmere at se de billeder man tager og Instagram får en helt ny dimension :) – min far synes derimod, at den er lige lovlig stor at have i brystlommen, haha.. Det er vist en typisk far-ting. Hvis I ser med længe nok i videoen, kan I finde ud af, om telefonen klarer testen med vand, haha.. Håber I kan lide videoen ;)

I made this small video from our two days at Roskilde Festival – of course made with the Sony Xperia Z smartphone. The pics below are also taken with the smartphone and uploaded to Instagram – I think the quality of the camera is quite good. It takes really clear photos. As you can see in the video it’s waterproof :) Hope you like the video.

sony xperia z