Hej piger! Jeg har testet et par nye produkter, som jeg meget gerne vil dele med jer. Mange af jer kender sikkert allerede til arganolie, og jeg har også selv prøvet flere versioner. Jeg har de sidste par dage testet denne arganolie fra Cosmos og de såkaldte “Konjak svampe”. Begge ting forhandles hos den nye webshop, Arganolier.dk.

arganolieOlien er 100% økologisk og er uden parabener. Jeg har brugt den hver morgen de sidste 3-4 dage inden jeg brugte dagcreme og hver aften i et lidt tykkere lag, inden jeg gik i seng. Jeg har efterhånden prøvet lidt forskellige typer arganolier og købte også selv et par stykker, da jeg var i Marrakech, men jeg må indrømme, at denne er den bedste jeg hidtil har prøvet, da den er ret tynd i konsistensen. Den er selvfølgelig fedtet at røre ved, fordi det er en olie, men den virker ikke fedtet på huden og trænger rimelig hurtigt ind. Dog skal man lige vænne sig til lugten, da der jo ikke er tilsat parfume og alt det stads, men det er i virkeligheden en rigtig positiv ting.

argan olieJeg har for et par måneder siden læst om en “arganolie kur”, som også skulle være godt mod uren hud, hvor man simpelthen ikke bruger andet i ansigtet end arganolie og en lun vaskeklud. Man vrider en varm vaskeklud op hver morgen og hver aften og renser ansigtet og derefter smøres et tyndt lag arganolie i ansigtet. Jeg har på det sidste selv døjet lidt med urenheder i ansigtet, specielt på hagen, så jeg er spændt på at se, om det virker. Ihvertfald har det indtil videre haft en god effekt på min hud. Jeg har også brugt den på ben og arme efter jeg har været i bad.

konjac spongeKonjak svampene havde jeg aldrig hørt om før og ved første øjekast ser de ret sjove ud :) De har endda været i Go’Morgen Danmark, da de er meget anerkendte for deres helende egenskaber på alle hudtyper. Svampen er udvundet fra kartoffelplanten, er uden farvestoffer og parabener og skulle efter sigende give rigtig gode resultater på huden på  kort tid. Nu har jeg kun brugt den i 3-4 dage, så jeg har ikke fået den fulde effekt ud af den endnu, men den har so far været rigtig lækker at vaske sit ansigt med, da den er super blød og behagelig. Den er også god i kombination med arganolien, som kan bruges efter at man har vasket ansigtet med svampen.

I det hele taget synes jeg at Arganolier.dk har nogle rigtig spændende og anderledes produkter at byde på og er klart et besøg værd. De fokuserer meget på, at deres produkter skal være uden parabener og tilsætningsstoffer, hvilket jeg synes er et kæmpe plus! Desuden har jeg en god nyhed til jer – ved brug af rabatkoden “passionfriend” får I 7% rabat på alle varer, også i forvejen nedsatte produkter hos Arganolier.dk.

(Sponsored by Arganolier)