nike1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE

Dem af jer der følger med på Instagram (@passionsforfashion), har måske lagt mærke til, at jeg er begyndt at løbe et par gange om ugen. Jeg løber i mine Nike Free og selvom de ikke er lavet til at løbe langt i, så er de helt fine til mit “jogging-tempo”, haha.. Og så er de jo også bare ret fede til et par jeans eller en nederdel. Her er nogle af mine favoritter fra Nike fundet hos Sarenza. De har et kæmpe udvalg af Nike sneakers – jeg er selv helt vild med nr. 1, 3 og 7! Har I en favorit?

Those of you who follow me on Instagram might have noticed, that I’ve started to run a couple of times a week. I run in my Nike free trainers – I know people say that they’re not good for running, but I think it works fine for me – and also they look pretty cool for everyday use with skinny jeans or a skater skirt. Here are a selection og Nike shoes from Sarenza. I’m especially fond of number 1, 3 and 7. Do you have a favorite? 

(Sponsored by Sarenza)