bananis en ingrediensJeg er ikke ligefrem nogen madblogger og jeg kommer heller ikke til at blive det, men jeg vil alligevel gerne dele denne opskrift med jer, som jeg selv er faldet over på flere blogs. I er mange der spørger ind til, hvordan jeg træner og hvad jeg spiser, så her kommer altså en af de desserter af de sunde slags, som jeg virkelig godt kan lide :)

Det er is kun lavet på banan og hvad man nu ellers tilfører! Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det smager virkelig godt og har den helt rigtige cremede konsistens. Man kan jo tilføje hvad men vil – jeg har her tilføjet lakridssirup og lakridsstykker på toppen. Man kan også putte friske hindbær i og lidt honning på toppen, nødder eller hvad man nu lige craver. En rigtig sund og lækker snack, hvis man er lækkersulten. Opskriften er til en person. :)

I’m not a food blogger and I will never be, but I have to share this recipe with you guys. It is something that I make, when I am really craving something sweet. It is banana ice cream made with only bananas. It is so simple and so delicious! I have also added some liquorice syrup and some liquorice pieces on top to give it some extra flavour – you can actually add whatever you want – e.g. fresh strawberries, honey or nuts. Only your fantasy sets the limits. You use around 1½ banana per person :)