jane kønig1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE, 13. HERE, 14. HERE, 15. HERE, 16. HERE, 17. HERE, 18. HERE, 19. HERE 

Godmorgen piger! I samarbejde med Jane Kønig kan jeg nu give jer muligheden for at spare 10% på ALLE deres smykker med rabatkoden “PassionsForFashion“. Koden gælder altså kun i dag og i morgen, så det er bare om at være hurtig, hvis I skal nå at klikke noget hjem. Jeg ejer efterhånden selv en del fra Jane Kønig, som også er et af mine favoritmærker, når det gælder smykker. Find hele sortimentet HER.

Goodmorning girls! In collaboration with Jane Kønig I can now give you the chance to shop jewelry from Jane Kønig with a saving of 10% with the discount code “PassionsForFashion“. Jane Kønig is one of my favorite jewelry brands, so I would definitely recommend you to go check out the site HERE.