ferieHej Babes! Jeg er nu på vej til Puerto Banus med 8 dejlige veninder. Sidder i lufthavnen og venter på at skulle afsted. Det er en ferie som vi haft planlagt i 100 år og som vi alle virkelig har glædet os til. Vi har lejet et hus dernede med pool og det hele, men i torsdags skete der så det, at udlejer skrev til os, at vi ikke kunne få huset alligevel.. TO fucking dage før afrejse!! WHAT?? Han tilbød os et andet og meget lækrere hus med kun en lille ekstrabetaling. Det lyder næsten for godt til at være sandt, så vi tager derned med krydsede fingre og et håb om, at huset rent faktisk er reserveret til os og vi ikke skal ende med at sove i telt på stranden, haha.. Send lige lidt god karma i min retning, ikke? :) Ses dernede..

Hi Babes! Today I’m leaving for Puerto Banus with 8 of my good girlfriends! Can’t wait. This vacation has been planned for many, many months, but last Thursday we got an email saying that something had happened, so we couldn’t rent the house – TWO fucking days before we were leaving. Instead he suggested another house that is much more attractive. It almost sounds too good to be true, so I really hope that everything is alright when we get there. Cross your fingers for me, PLEASE!! :) See you there..