puerto banus housetopshop bikinibikinierbaderingsolbadningjacuzzi

livingroomHej piger! Flere af jer har sikkert allerede set min lille video i morges på Instagram fra huset her i Puerto Banus (@passionsforfashion). Jeg er sikker på, at jeres krydsede fingre virkede i går. Vi har fået det LÆKRESTE hus i fem etager med lækker pool og jacuzzi og en super central beliggenhed. Vi er alle helt overvældede.. Det  er næsten for godt til at være sandt. I dag har vi bare hængt ud ved poolen, spist is og masser af chokolade og i aften står den på cocktails og bytur. I love life! :) Håber også I nyder weekenden. xoxo Christina

Hi girls! I guess several of you have already seen my video on Insttagram from our house  in Puerto Banus (@passionsforfahion). We’ve been really really lucky and has got the most amazing five flooor house with a great pool and jacuzzi and a very central location. We are all overwhelmed! Today we’ve just been hanging out by the pool and tonight we’re going out. Hope you’ve had the most amazing Sunday too! xoxo Christina