luxstyle

Her kommer et lidt mere privat indlæg, hvis man kan sige det sådan. Det omhandler nemlig hårfjerning. Det er ikke noget jeg før har skrevet så meget om på bloggen, men denne gang har jeg testet et nyt produkt, som jeg selv er blevet stor fan af og derfor gerne vil dele med jer! For selvom sommeren snart er overstået og vi skal til at pakke os ind i lange bukser og store jakker, så er vi nok flere, der alligevel holder benene “trimmede” hele vinteren, så at sige… – Det går jo ikke rigtig, at stå som husmodel inde hos Day Birger et Mikkelsen med lange hår på benene, haha! :)

Jeg har de sidste par uger testet “Luxsmooth” fra Luxstyle, som er en hårfjerningsmetode med en slags fint sandpapir. Da jeg modtog det, var jeg til at starte med ret skeptisk, for jeg kunne næsten ikke tro, at det kunne fungere. Jeg så produktet for et års tid siden på en livsstilsmesse med min mor, men jeg gad ikke at kaste penge efter det, hvis det alligevel ikke virkede. Men tro mig, det gør det! Man modtager et lille “håndtag” og en række selvklæbende stykker “sandpapir”, som klistres på “håndtaget”. Derefter trykker man på en knap, som får det til at vibrere en smule, mens man kører det rundt på benet i cirkulerer bevægelser og derved sliber hårene af. Det er virkelig nemt og gør overhovedet ikke ondt. Det gode ved denne teknik er også, at den sliber de døde hudceller af benene, så de føles virkelig bløde efterfølgende. Desuden skulle det også være godt, hvis man har problemer med indgroede hår. Det er ikke noget jeg døjer med, så skal ikke kunne sige om det passer, men jeg er ihvertfald rigtig begejstret for dette produkt, så det kan jeg varmt anbefale jer at prøve. :) Ses i morgen, piger.

(Sponsored by Luxstyle)