goshJeg fik lagt makeup af Sidsel Marie Bøgs assistent, Pernille Buhl. Her har jeg læbestift på i farven “burgundy”.gosh eye makeupbyfunda
De søde piger Mie, Lily og Funda :)gormsDer var mad fra Gorms :) Haps haps!gosh neglelakFor et par uger siden var jeg inviteret til et hyggeligt makeup event hos Gosh. Vi fik lagt makeup og fik gode tips og tricks af makeup artist, Sidsel Marie Bøg, som jeg også tidligere har arbejdet sammen med hos Yves Rocher og Hoss Intropia. Nu vil jeg smutte igen – jeg skal til event hos Gina Tricot i anledning af deres 5 års jubilæum i Danmark. Ses vi? :)

A couple of weeks ago I attended an even hosted by the Danish makeup brand, Gosh. They did our makeup and I tried their new lipstick in the colour “burgundy”. Now I gotta go. Gina Tricot is celebrating their 5 year anniversary in Denmark today. Hope to see you there :)