Her er lidt billeder fra Gina Tricot eventet i anledning af, at de fyldte fem år i Danmark. :) trines wardrobe passions for fashionTrine og jeg havde udvalgt vores favorit styles i forbindelse med eventet.gina tricot eventDer var fin rød løber og balloner :DgoodiebagOg goodiebags til de 100 første!balloonsbloggereJeg hang blandt andet ud med Barbara fra Bloggers Delight, Emilie og Kia :)favorites gina tricotnecklace gina tricotpanamahPanamah spillede live!! :)
gina tricot kagertrines wardrobeDet var et super hyggeligt event og det var som sagt rigtig fedt at møde så mange af jer :) Jeg bliver så glad når I kommer og siger hej. Nu vil jeg smutte over til min søster – jeg skal låne en kuffert og have lidt tips til Barcelona! Vi tager afsted på mandag og jeg kan næsten ikke vente!! :D

Here are some pics from the Gina Tricot event last Thursday on the occasion of their 5 year birthday in Denmark! It was such a great event and it was great to meet a lot of you guys! :) I really appreciate when you say hi!