ebay1. watch/HERE, 2. hat/HERE, 3. boots/HERE, 4. sunglasses/HERE, 5. T-shirt/HERE, 6. beanie/HERE, 7. clutch/HERE, 8. skirt/HERE, 9. espadrilles/HERE

Godmorgen piger! Vi er nu kommet til Barcelona og har fået den hyggeligste lille lejlighed i Barceloneta. Da vi ankom i går aftes gik vi en tur rundt og så området og fik lidt tapas på en lokal restaurant – SÅ hyggeligt! Jeg ville egentlig bare lige tjekke ind og sige hej og vise Jer mine seneste Ebay fund, inden vi smutter på stranden. Håber I kan bruge det! Husk at I kan læse min Ebay guide HER, hvis I er i tvivl om, hvordan man handler på Ebay. Er der noget I ikke kan leve uden? Hav en dejlig dag og ses senere.

Good  morning girls! We’ve now arrived in Barcelona and have got a very tiny and very cosy apartment here. Last night we went out for dinner and had tapas at a local restaurant – so cosy! Actually, I just wanted to check in to show you some items that I stumbled  upon on Ebay lately. Hope you like it. Have a fab day and see you later!