En mindre billedstorm fra vores første dag i Barcelona. Det er virkelig en sindsyg hyggelig by og både Christoffer og jeg er begge meget positivt overraskede. Vi har været rundt i byen i dag og fået set en masse.. breakfastVi startede dagen med at købe ind til morgenmad i det lokale supermarked. Det er utroligt så lækkert ost, pølse og lidt baguette kan smage, når man er sydpå :) altanVi har som sagt lejet en lejlighed gennem Airbnb. Vi har været heldige – den er super hyggelig og ligger i Barceloneta lige ved siden af stranden.  Det kunne ikke være bedre!hp envy x2Lidt blogging fra morgenstunden af på min lille barcelonetaDer er den hyggeligste stemning i Barcelona – vi er allerede forelskede i byen! :)dogsTo hunde holdt vagt ud af et vindue på anden sal og gøede af forbipasserende turister :)flowersDe fineste blomster fra det lokale marked.shoppingVi prøvede det populære “frozen yoghurt” med frugt og knas, i det “gotiske” område, som en sød læser var så flink at anbefale. Og så blev der også shoppet lidt hos de spanske mærker, upsi! Jeg havde i øvrigt ny top på fra stenovnspizza…Og så fik vi yderst lækre pizzaer til aftensmad på “Al Passatore”… Haps haps!

I morgen står den på ren afslapning på stranden.. Det bliver SÅ godt. Håber også at I har haft en skøn dag, piger. xoxo Christina

Christoffer and I have already fallen in love with Barcelona – it’s such a beautiful city with a very cosy atmosphere. We’ve just been walking around the different areas of the city today – Barceloneta, the Gothic area, El Born and La Rambla. We’ve had a “frozen yoghurt” as one of you suggested, we’ve been exploring the small, cosy streets, we’ve had the best pizza in a long time at “Al Passatore” and also we had time for some shopping, of course.. haha.. Hope you’ve had a great day too.. xoxo Christina