rent a house puerto banusDet virker måske lidt sjovt, at skrive om Puerto Banus, mens man er i Barcelona, men I er virkelig mange der har spurgt ind til, hvor vi havde lejet det hus, som pigerne og jeg boede i. Derfor har jeg planlagt dette indlæg til Jer. Sagen er den, at vi faktisk havde lejet et andet meget mindre (og meget billigere) hus tilbage i September 2012. To dage før afrejse kontakter udlejeren os og siger, at vi ikke kan få det alligevel! … WHAT? “The Spanish market is complicated, you know?“…! Men han kunne tilbyde os et andet hus i en hel anden kaliber for kun en lille ekstrabetaling. Det lød næsten for godt til at være sandt, så vi tog derned med krydsede fingre og håbede på, at huset rent faktisk eksisterede. Vi var alle ved at falde bagover, da vi trådte ud af taxaen ved huset.. 5 etager, kæmpe swimmingpool, jacuzzi og champagne på køl! Og så lå det kun 5-10 minutters gang fra centrum. Man har lov til at være heldig engang imellem! :) Hvis I skulle få lyst til at se lidt nærmere på huset og generelt på de huse der udlejes fra samme firma, kan I finde det HER. Se flere billeder fra vores ferie HER og HER. God dag, piger.

I know it might seems a bit weird to write about Puerto Banus, while you’re in Barcelona, but a lot of you have asked where we rented our house, so I have planned this post for you. Actually, we rented another house at first that was much smaller and much cheaper, but two days before we were leaving, we were told that we couldn’t get the house anyway.. WHAT? We were all very chocked because we booked it almost one year ago. But they offered us another much more exclusive house. We were all very surprised when we arrived to the house… Five floors, swimmingpool and jacuzzi! It was incredible beautiful and we felt very lucky. If you want to check it out, you can find it HERE. See more pics from our vacation HERE and HERE. Have a great day, ladies!