rami hannaJeg faldt forleden over dette billede hos svenske Rami Hanna, som i øvrigt tager nogle af de lækreste street style billeder af blandt andet alle de svenske bloggerpiger! Jeg synes virkelig, at det er en super fed idé at sætte en kædestrop i sit spejlrefleks kamera i stedet for den gængse sorte strop der følger med, når man køber et kamera. Hvis jeg ikke tager helt fejl, er det Angelica Blick på dette billede. Jeg skal ihvertfald have fundet mig en kæde og sat i mit kamera :)

I stumbled upon this nice street style pic on Rami Hanna’s blog. I really like the idea of a SLR chain strap instead of the normal black wide strap that comes with a camera when you buy it. Correct me if I’m wrong, but I think it’s Angelica Blick in this pic. :) I really have to go buy a chain strap for my SLR camera to spice it up a bit.