part twopart two shirtprinted shirtAdlinks: baggy leather pants/Day Birger et Mikkelsen (similar HERE), shirt/Part Two HEREloafers/Zara, bag/H&M, watch/Certina, rings/Carré & my own design, bracelets/Jane Kønig & Carré

Jeg har slet ikke fået blogget i dag – jeg har nemlig brugt tiden på at shoppe rundt i boligbutikker med min søde Mutti. Hun skal nemlig flytte inden længe og er ved at finde ud af, hvordan det nye sted skal indrettes! Elsker at indrette og shoppe interiør! Mit outfit var ret casual i baggy læderbukser, printet skjorte og flade sko :)

I haven’t had time to make a single post today as I’ve spent the day with my mum. She’s moving to another apartment very soon, so we’ve been looking through different interior shops. SO cosy! :) My outfit was really casual – baggy leather pants, a printed shirt and flat shoes! :)