concealerNu har I efterhånden set en del af mine veninders beauty favoritter HER, HER, HER, HER og HER og nu er det blevet min smukke veninde Carinas tur til at vise sin beauty favorit frem. Vi har kendt hinanden siden folkeskolen, hvor vi gik i parallelklasse sammen. Carina er en af de piger, der altid har været god til at lægge makeup – selv dengang vi andre fedtede rundt med mascaren i begyndelsen af teenageårene, da sad Carinas makeup allerede lige i skabet. Det har bare altid faldet hende naturligt.

Hun har her udvalgt en favorit, som hun bruger stort set hver dag. Det er en form for concealer liner, som kan bruges på den våde linje og rundt om øjet. Carina er rigtig glad for den, da den er super effektiv, hvis man vågner med røde øjne. Den er god til at camouflere det røde og lysne øjet op, så man ser mere frisk ud.

Carina har været i adskillige Matas butikker for at finde en beige pen, men ingen steder har de den og hun fandt den til sidst i (tro det eller ej) Tiger butikken til ingen penge! :) Så det er også en beauty favorit, som alle kan være med på prismæssigt.

This time my dear friend Carina has picked out her favorite beauty product. It’s a concealer liner that she uses almost every day. It’s good to apply on the wet line of the eye, if you wake up with red eyes. It covers up the red colour, open up the eye and make you look more fresh. Believe it or not, it’s actually bought in Tiger, so it’s very cheap as well. I definitely have to try this out myself. :)