rika sweatshirtleo loafeersrikaH&M skirtSweatshirt/Rika, leather jacket/Zara (similar HERE, adlink), skirt/H&M (similar HERE, adlink), bag/Leowulff, shoes/Sandro (similar HERE, adlink)

Godaften piger! Jeg har brugt eftermiddagen hos min dejlige veninde, hendes familie og deres nye, lille hundehvalp (se mere på Facebook HER). Den var virkelig ikke til at stå for og jeg havde lyst til at stjæle den med hjem! Her er et outfit fra engang i sidste uge – ret casual og meget behageligt! :) Ses i morgen  jeg vil hoppe i seng. Sov godt allesammen!

Good evening girls! I’ve spent this afternoon with my lovely friend and her new little puppy (see it on Facebook HERE). It was SOO sweet and I really wanted to take it with me home! Here is an outfit from last week – very casual and comfy! Sleep tight everyone!