nellyAdlinks: 1. dress/HERE, 2. faux leather pants/HERE, 3. coat/HERE, 4. jacket/HERE, 5. faux leather skirt/HERE, 6. faux leather jacket/HERE, 7. sweater/HERE, 8. jacket/HERE, 9. top/HERE

Jeg synes at Nelly har fået rigtig mange fine ting hjem her til efteråret.. Se bare jakken på billede nr. 3! Overvejer at klikke den hjem… Den ser så rar og varm ud! :) Jeg bestilte faktisk også lidt derfra forleden dag og har netop fået et brev om, at der venter en pakke til mig på posthuset :) Viser det snarest! Nedenfor er deres seneste kampagne video “I’m a Nellyholic” :)

Nelly has got a lot of new items on their webshop! I really like the chunky offwhite coat… Should I go for it? :) It looks so comfy and warm. :) I just ordered some stuff from their site the other day and I just got a letter saying that it’s waiting for me at the post office! I’ll show you what I bought soon! :) Underneath is their newest campaign video “I’m a Nellyholic” :)