girissima

quilted jacketchain baggirissimabomberjakkehandbagJacket/Maria Sixtine HERE , skirt/Marie Sixtine HERE, T-shirt/Iro HERE, bag/Labolsina HERE, shoes/Isabel Marant, watch/Certina

Jeg har endnu engang fået lov til at style et outfit fra Girissima. Jeg er ret vild med blå i øjeblikket og har også her valgt både jakke, nederdel og taske i blå nuancer kun brudt af en sort, rå T-shirt fra Iró og sorte kilehælsstøvler. Et meget ladylike outfit med et tvist, hvis jeg selv skal sige det. Jeg synes de sorte elementer og de rå kæder på tasken, toner outfittet lidt ned og gør det mere hverdagsagtigt. Girissima er en rigtig god webshop at gå på jagt hos, hvis man vil finde nye mærker, som ikke forhandles så mange steder herhjemme så som Gat Rimon, Marie Sixtine og Belair. De forhandler også mærker vi kender som Costummade, Ganni og By Malene Birger. Og ved I hvad.. Jeg har fået fat i en rabatkode til Jer, som giver hele 20% rabat på ALT fra deres nye sortiment med koden “PFFASHION-FAN-20” som gælder til d. 30. september. Lækkert ikke? :) Happy shopping!

I have always loved to dress like a girl, but I always make sure to mix a feminine outfit with some raw items as well. This is also the case here, where I have styled an outfit from Girissima. I’m wearing a ladylike skirt with a matching jacket, a beautiful blue bag with chunky chain detailing, a raw, black T-shirt and a pair of wedge boots. In general Girissima has a wide selection of unique brands such as Gat RimonMarie Sixtine and Belair that you can’t find anywhere and cool Danish brands such as Costummade, Ganni og By Malene BirgerI actually have good news for you guys – in collaboration with Girissima, I’ve got a discount code, that give you 20% off on everything from their new collection until September 30. The code is PFFASHION-FAN-20“. Happy shopping! 

(Sponsored by Girissima)