beanie hatmango coatloaferscarreAdlinks: coat/Mango HERE, T-shirt /Rebecca Posselt HERE, leather pants/Anine Bing HERE, beanie/Asos (similar HERE), shoes/Zara, bag/my design for Markberg HERE, watch/Certina, rings/Carré, bracelet/Jane Kønig & Carré

Godaften piger! Et sent indlæg herfra. Marie-Louise og jeg havde en aftale i dag og endte med spontant at holde loppemarked i Charlottenlund igen. Det er anden gang for mit vedkommende i år og det gik over al forventning! Jeg har altid elsket at gå på loppemarked – både at købe og sælge! Hvis I skal nå det, så er det sidste gang i næste weekend :) Her er et outfit fra i går, hvor jeg var til fødselsdag hos min nevø. Jakken er ny og fra Mango – jeg købte den, da jeg var i Barcelona! Elsker tern i øjeblikket! :)

Good evening girls! I’ve been selling my old clothes at a flea market near by today with my friend, Marie-Louise. So therefore I didn’t post anything on the blog before now :) It was so cosy and we almost sold everything we had! :) Here is a few pics of yesterday’s outfit where I wore my new checked coat from Mango, that I bought in Barcelona! Love it :)