designer forum

Har I nogensinde været til Designer Forum? Hvis ikke så synes jeg I skulle tage at sætte kryds i kalenderen denne weekend, hvor man kan spare op til 80% på mærker som Acne, Céline, Gestuz, Alexander Wang, Isabel Marant, Stine Goya og mange andre. Jeg skal selv derud og kigge og har tænkt mig at slæbe Christoffer med under armen – der er nemlig også ting til mænd. I kan købe biletter til eventet HER og ellers kan I følge med på Designer Forums Facebookside HER. Det finder altså sted d. 27.-29. september – fredag fra kl. 17-20 (VIP), lørdag fra kl. 10-17 og søndag fra kl. 10-16.

I samme anledning har jeg fået lov til at udlodde fire enkeltbiletter til nogle af Jer søde læsere :) Det eneste I skal gøre for at deltage er at smide en kommentar med navn og email. :) Jeg udnævner fire heldige læsere i morgen aften (onsdag), så skynd Jer at smid en kommentar.

Sorry guys – this is a competition for Danish residents only :)

(Sponsored by Designer Forum)