H&M isabel marant lookbookSå blev den første del af designsamarbejdet mellem Isabel Marant og H&M endelig offentliggjort! Jeg har ventet i spænding i flere måneder, da Isabel Marant er en af mine favoritdesignere og jeg har gået og glædet mig over, at man meget snart kan finde nogle af hendes lækre designs til budgetpriser! :) Kollektionen rammer butikkerne d. 14. november og jeg skal helt sikkert ind og stå i kø! Jeg synes det ser lovende ud. Det er klart at se, at flere af disse styles har tydelige referencer til hendes foregående kollektioner. Desuden er det første gang, at hun nogensinde lancerer en kollektion til mænd! Jeg er specielt vild med frakkerne, frynsestøvlerne, de løse, hvide boyfriend jeans og læderbukserne. Har I nogle favoritter?

I have been waiting for months to see this and here it finally is.. The first part of the collection, Isabel Marant for H&M. So many gorgeous styles! It is clear to see that several of these styles have references to her previous collections. I’m really fond of the jackets, the fringe boots, the white boyfriend jeans and the leather pants. Have you got some favorites?isabel marant H&M