part twopart two nederdelpart two dunjakke

Jacket/Part Two (similar HERE), T-shirt/Rebecca Posselt HERE, skirt/Part Two HERE, beanie/Asos (similar HERE, adlink), bag/my design for Markberg HERE, boots/Isabel Marant

Hej piger! Tusind tak for Jeres stemmer i går – jeg er meget taknemmelig og lykkelig for, at I har lyst til at hjælpe os på vej. Det betyder mere end I aner! Man kan gøre det én gang om dagen og jeg vil blive mega glad, hvis I gider at gøre det igen HER eller ved at trykke på boksen nederst i dette indlæg. Vi vil sååå gerne til NY og kun I kan sørge for, at det bliver os der kommer afsted :) I kan samtidig vinde et par briller, ved at stemme :) Her er mit outfit fra i går, da jeg var med min mor ude og kigge på sofaer til hendes nye lejlighed. Det var ret casual og meget behageligt :) Nu vil jeg smutte en tur på posthuset – jeg har nemlig købt nogle sko, som ligger og venter på mig. Viser dem senere :)

Hi girls! Thanks for your votes yesterday! I really appreciate every single one! You can vote one time every day, so I would be really happy if you would do it again HERE :) Thaanks! It means much more than you think. Here is my outfit from yesterday – very casual and comfy! See you later :)