nellyAdlinks: 1. coat/Notion 1.3 HERE, 2. turtleneck/D Brand HERE, 3. skirt/Notion 1.3 HERE, 4. net shirt/Jeane Blush HERE, 5. boots/Notion 1.3 HERE

Jeg surfede rundt på diverse webshops tidligere i dag og da jeg kom forbi Nelly så jeg, at de indtil i morgen formiddag kl. 10 kører med 15% rabat med koden “shop15” på ALT fra hele deres webshop :) Ikke dårligt.. Jeg har ihvertfald smidt et par ting i kurven, som jeg overvejer at klikke hjem.. blandt andet den marineblå frakke på collagen ovenfor :) Hvad synes I om den?

I just discovered that Nelly runs an offer today where you can save 15% on everything from their entire webshop with the discount code “shop15″… Not bad! :) I’ve already added a few things to my basket, that I’m considering to buy. :) E.g. the marine blue coat in the collage above.. What do you think of it?