rebecca posseltKan I lide min nye T-shirt? :) Den er fra det nye danske mærke, Rebecca Posselt! Jeg elsker printet og den oversized silhuet! I kan finde den HER. Dagen i dag er blevet brugt på Designer Forum. Christoffer fandt sig en hel masse lækre sager, men jeg holdt mig i skindet! :) Selvom der var en del fristelser. Jeg skal nemlig til Hamborg i morgen med min mor! Glæder mig så meget – har hørt meget godt om byen. Er der nogle af Jer der har været der? Og i så fald – har I nogle tips? :) Desuden håber jeg, at I har lyst til at give Christoffer og jeg lidt lovin’ og like os i konkurrencen om en tur til NY HER! Vi har brug for Jeres hjælp! <3 Man kan stemme én gang i døgnet. God aften, piger!

Do you like my new Tee? :) It’s from the new Danish brand, Rebecca Posselt! I love the print and the oversized silhouette! Find it HERE. Tomorrow my mom and I are going to Hamburg! I’m really looking forward to it, as I’ve heard a lot of good things about the city! If any of you have some good advice on where to go and what to see, please share! :) And moreover I hope you have 10 secs to vote for Christoffer and I right HERE, so we can go to NY! :) We need you heeelp! <3