girissima online1. By Malene Birger HERE, 2. Equipment HERE, 3. Rützou HERE, 4. Iró HERE, 5. Twenty8twelve HERE, 6. By Malene Birger HERE, 7. Hoss Intropia HERE, 8. Savéen HERE, 9. Beck Söndergaard HERE, 10. BA&SH HERE

Er der en ting som man ikke kan undvære i sin garderobe uafhængig af alder og størrelse, så er det lækre items i nautrale farver, som holder sæson efter sæson. Det er aldrig en dårlig investering at smide penge efter grå, hvid eller sort, da det aldrig går af mode og altid kan kombineres med alt andet i garderoben. Her er nogle af mine favoritter fra Girissima. Og så vil jeg lige huske Jer på, at i dag er sidste dag I kan benytte rabatkoden til deres webshop, som giver 20% – den hedder “PFFASHION-FAN-20”. :)

There is one thing you’ll always need to have in your wardrobe independent of your age and size – great styles in basic colours like black, white and grey that you can combine with almost everything else in your wardrobe! Here are some of my faves from Girissima! I also want to remind you that today is the last day that the discount code works. You can get 20% off by entering the code “PFFASHION-FAN-20” at checkout! :)

(Sponsored by Girissima)