lædernederdelleather skirthatLeather skirt/Day Birger et Mikkelsen HERE (adlink), sweater/Zara HERE, bomber jacket/vintage (similar HERE, adlink), bag/my design for Markberg HERE, boots/Isabel Marant, hat/Zara

Godmorgen ladies! I går havde jeg min nye nederdel på fra Day Birger et Mikkelsen og en fin ny grå hat fra Zara, som jeg købte i Hamborg. Jeg må indrømme, at det krævede lidt mod at tage hatten på i går morges. Det er egentlig sjovt, for jeg tager med glæde min beaniehue på hver eneste morgen, men så snart det hedder “en hat”, så synes det at kræve lidt mere mod :) Men da jeg lige havde vænnet mig til den, gik det faktisk ganske fint og jeg endte med at få mange komplimenter for den :) Hvad synes I om den? Og om det at gå med hat generelt?

Good morning ladies! Yesterday I wore my new leather skirt from Day Birger et Mikkelsen and my new grey hat from Zara, that I bought in Hamburg. I must admit that it took a little courage to put on the hat yesterday morning. It’s actually quite funny, because I gladly put on my beanie every single morning, but as soon as it’s called “a hat”, it seems to require a little more courage :) What do you think of it? And what do you think about wearing hats in general?