louis nielsen brillebutikChristoffer og jeg er jo som sagt med i en konkurrence, hvor vi skulle style et par briller fra Bruuns Bazaar hos Louis Nielsen. Og præmien er som sagt en tur til New York til det par der får flest stemmer. Mange, mange tak til alle Jer der allerede har stemt på os. Desværre ligger vi pt. nummer 3, så vi kunne VIRKELIG godt bruge lidt mere hjælp. :) Det ville være en drøm der gik i opfyldelse, hvis vi kunne komme afsted til NY sammen. Så jeg håber, at I har lyst til at bruge 10 sekunder på at dele lidt stemmer HER! Det ville betyder SÅ meget. Man kan stemme en gang i døgnet. Hav en dejlig aften, piger!

As mentioned earlier, Christoffer and I are participating in a competition where we can win a trip to NY! Thanks a lot for all your votes! Unfortunately, we need a lot of votes to win this competition, so we would be really happy, if you guys would share some love right HERE :) You can vote one time every day. Thanks. Have a great evening, ladies! 

(Sponsored by Louis Nielsen)