rayaJeg var forleden til event, hvor jeg mødte Chau, som tippede mig om, at H&M netop har fået disse lækre striktrøjer hjem, som er i fuldstændig samme kvalitet som Acne Raya. Jeg har selv en Acne Raya i lang, men det tog mig alligevel ikke mange øjeblikke, før denne bordeaux version var klikket hjem, så nu glæder jeg mig til, at den kommer. Jeg har hørt, at de skulle være store i størrelsen, så I kan godt tage en størrelse mindre, end I plejer. Og hvis I vil spare 25% på den, så kan I finde en rabatkode på bloggens facebookside HER. Jeg ved dog ikke, hvor længe koden gælder.

The other day Chau told me, that H&M just have made these nice sweaters, that are made of exactely the same material as Acne Raya. I already have the Acne sweater in the long version, but it didn’t take me long to click home this burgundy version as well. If you want to save 25% on it, you can find a discount code on my blog’s Facebook page HERE.