asosAdlinks: 1. watch/Oasis HERE, 2. jacket/Asos HERE, 3. sweater/River Island HERE, 4. shorts/BZR HERE, 5. sunglasses/Asos HERE, 6. boots/Isabel Marant HERE, 7. clutch/Asos HERE, 8. bra/Wonderland HERE, 9. EDP/Chloé HERE

Jeg kan simpelthen ikke få disse støvler fra Isabel Marant ud af mit hovede! De er jo SÅ lækre! Imens jeg sad og drømte om dem HER, sad jeg og overvejede, hvordan jeg ville style dem og her er resultatet. Som I nok har lagt mærke til, kan jeg godt lide at mikse dyrt og billigt (og loppefund for den sags skyld), hvilket også er hvad jeg har gjort i dette tilfælde. :)

I can’t get these babies from Isabel Marant out of my head! They’re SO freaking gorgeous! While I was dreaming about them HERE, I imagined how I would style them – here is the result. As some of you might have noticed, I like to combine high-end and high-street (and flea market finds), which also is the case here. :)