asos

Adlinks: 1. cardigan HERE, 2. T-shirt HERE, 3. coat HERE, 4. dress HERE, 5. turtleneck HERE, 6. jumosuit HERE, 7. skirt HERE, 8. peplum top HERE, 9. sweatshirt HERE

Det er vist ingen hemmelighed, at jeg er glad for at handle hos Asos :) Her er mine seneste cravings. Jeg er specielt vild med den lange cardigan, den oversized T-shirt og nederdelen. Har I nogle favoritter blandt disse? :)

Jeg har brugt (nærmest) hele dagen på at prøve at få en skide ring af! Den havde siddet der  i næsten to døgn og jeg kunne simpelthen ikke få den af min hævede pølsefinger. Var sgu lige ved at gå i panik! Haha.. Kender I det? Men efter en halv time under den kolde hane, hånden i vejret og masser af sæbe, kom den ENDELIG af. Pyyyh! :) Nu vil jeg smutte en tur i skoven – det er så smukt her om efteråret. Kig med senere, hvor jeg svarer på en masse af Jeres spørgsmål i en video.

It’s no secret that I love shopping at Asos. Here are my latest obsessions! :) I’m especially crazy about the long cardigan, the oversized T-shirt and the skirt. Do you have any favorites among these styles? :)