acapulco chairok design stolHer kommer et lille tip til alle Jer interiør freaks som mig selv, der sidder derude bag skærmene. :) I næste weekend afholder Ok Design lagersalg igen med besparelser på op til 80%. I var flere der spurgte, om jeg ikke ville sige til, når det kom igen, sidste gang jeg tippede om lagersalget. So here you go :) Det afholdes både d. 12. og 13. oktober fra 11-15 på Dortheavej 6 i Kbh NV. Vi har selv den populære “Acapulco” stol herhjemme. Det er virkelig min yndlings stol! – Den er SÅ rar at sidde og læse blade i. De laver i øvrigt også nogle ret lækre hyldesystemer og spise/sofaborde. Bare et lille mandagstip!

Here comes a small tip for all of you interior freaks out there :) Ok Design is hosting a stock sale in Copenhagen next weekend where you can save up to 80% on selected items! Not bad! :) I have the popular “Acapulco” chair myself and I’m SO happy about it.

ok design