[youtube va_AVZZ-vo8 850 580]

Som jeg talte om tidligere på ugen, så er en af de store makeup trends denne sæson, at få øjnene til at syne store. Trenden er inspireret af 60’erne og går ud på, at man lægger en makeup, der “åbner” øjet og får det til at virke større end det er. Maybelline har netop udviklet en serie til samme formål, som jeg har fået lov til at teste. :)

I serien er der en “Volum’Express big Eyes mascara” som både har en lille og en stor børste lavet til de nedre og øvre øjenvipper. Den giver en form for 360 graders volumen hele vejen rundt om øjet og åbner det op. Desuden er der en “Big eyes eyeshadow” med fire forskellige farver i hver pallette der tilfører lys og glans, som får øjet til at syne større. Og sidst men ikke mindst er der en “Master precise liquid eyeliner” der er med til at definere og forme øjet. I videoen kan I se, hvordan jeg bruger de forskellige produkter til at skabe et “big eyes look” :) Der er mange måder at gøre det på, men her har I min. Håber I kan lide den.

big eyes mascara maybellinemaybelline eyeshadowbig eyes makeup

As I talked about earlier this week, one of the major makeup trends this season is about making your eyes appear large. The trend is inspired by the 60s and is about creating a makeup look, that “opens” the eye and make it seem larger. Maybelline has just developed a series for this purpose, which I have had the fortune to test. :) There are three products in the series: “Volum’Express big eyes mascara” with both a small and a large brush developed especially for the lower and upper lashes. It creates a full circle 360 look and adds plenty of volume. Besides that there is a “Master precise liquid eyeliner“, that defines the eye. Last but not least there is the “Big eyes eyeshadow” that adds light and shine to the eyes and opens them up. I have made a small video to show you, how I create a “big eyes” makeup look. There are many ways to do it, but here you have mine :) Hope you like it.

(Sponsored by Maybelline)