tynd dunjakkesnake sliponsJacket/Part Two, T-shirt/Rebecca Posselt HERE, leather pants/Anine Bing HERE, slip-ons/Notabene HERE, bag/my design for Markberg HERE

Denne weekend er jeg hos min mor i Nordsjælland. Hun har nemlig fået ny lejlighed og skal flytte i dag. Glæder mig til at hjælpe hende med at indrette en lille smule og få sat tingene fint op. Det er så hyggeligt! Derfor bærer mit outfit også præg af, at det skal være lidt praktisk, men skifter nok til noget mere “slidt” og gammelt, inden selve flytningen går i gang, haha :) Jeg har lavet en lille makeupvideo til Jer, som kommer op senere. Stay tuned.

This weekend I’m visiting my mom. She’s moving today – so exciting! I’m really looking forward to help her organize and furnish her new home. My outfit today is pretty casual and practical :) See you later, babes!