toogoodtobebeasicpart two sweaterle specssweaterhoss intropiaSweater/Part Two HERE, cocat/Hoss Intropia (similar HERE, adlink), leather pants/Toogoodtobebasic HERE, sunglasses/Le Specs (similar HERE, adlink), boots/Acne (similar HERE, adlink), bag/leowulff HERE

I dag har jeg fri og skal hjælpe min mor med de sidste ting i den nye lejlighed (og rengøring i den gamle, baah!!) :) Men det er nu alligevel dejligt at have fri på en mandag. Her er et par billeder fra forleden i rød, beige og sort. Jeg synes faktisk, at det kan være lidt svært at kombinere farven rød, men synes den går ret godt til beige/sandfarvet. Kan I have en god dag allesammen ;)

Today I have a day off – it feels so nice on a Monday :) Even though I have to help my mom clean up in her old apartment, haha.. Here are some pics of an outfit from the other day wearing red, beige and black. I actually think it can be a bit difficult to combine the colour red, but I think it goes quite well with beige/nude colours :) Have a fab day, girls!