nellyAffiliate llinks: 1. jacket/HERE, 2. bra/HERE, 3. dress/HERE, 4.  sweater/HERE, 5. skirt/HERE, 6. dress/HERE, 7. shoes/HERE, 8. bra/HERE, 9. dress/HERE, 10. grey dress/HERE, 11. sweater/HERE, 12. black dress/HERE, 13. boots/HERE, 14. bag/HERE, 15. jeans/HERE

I samarbejde med Nelly kan jeg nu give Jer mulighed for at pre shoppe til udsalget, med besparelser på op til 85%, før det starter for alle andre i morgen! :) For at komme til udsalget skal I trykker HER og indtaste koden “passionsforfashion” (husk s’et efter passion). Nedenfor er nogle af mine favoritter. Happy shopping!

In collaboration with Nelly.com I’ve had the fortune to get a code that give you guys access to shop sale items before everyone else with up to 85% discount! Go to the sale HERE. You simply just click the link and type the code “passionsforfashion” (with an “s” after “passion”). Happy shopping.