maybellineKan I huske, at jeg i sidste uge skrev om “big eyes” trenden og Maybellines nye makeup produkter? :) Nu har 3 af Jer muligheden for at vinde en “Big Eyes Mascara”, som jeg viste Jer i makeup videoen forleden. Jeg har selv brugt den hver dag siden jeg startede med at teste den for et par uger siden og er meget begejstret for den. Den gør nemlig det den skal efter min mening – åbner øjet op og får det til at syne større, er nem at påføre og drysser ikke. :)

Konkurrencen kører over Instagram og reglerne er meget simple:

  • Smid et billede på Instagram (eller brug et forhenværende), hvor I viser Jeres bedste “big eyes look”
  • “Tag” billedet med #maybellinebigeyesdk

Jeg udnævner 3 vindere allerede på onsdag. Husk at kun fantasien sætter grænser og der er mange måder at vise et “big eyes look” på. Nogengange kan det f.eks. være nok bare med mascara. :) I kan også lade Jer inspirere af videoen nedenfor. Have fun!

[youtube hwuZLuHxQBY 528 373]

Do you remember, that I talked about the “big eye trend” and Maybelline’s new products? Now 3 of you guys have the chance to win a “Big Eyes Mascara” as I showed you in the tutorial last week. I’ve been using it the past few weeks and I’m very fond of it, as it really do live up to it’s title. It opens up your eyes and make them appear bigger and moreover it’s easy to apply. To participate in the competition the only two things you have to do is to upload a photo on Instagram with your best “big eyes look” and use the hashtag #maybellinebigeyesdk. I will announce the lucky winners on Wednesday. Only your fantasy sets the limits – there are many ways to show a “big eyes look”. Maybe you can get some inspiration from the video above?! Have fun :)

(Sponsored by Maybelline)