maybelline big eyesmaybelline big eyes mascaraDet er blevet tid til at afsløre de tre heldige vindere af konkurrencen om den lækre “Big Eyes Mascara” fra Maybelline, som jeg selv er stor fan af! For at deltage skulle I uploade et billede på Instagram og tagge det med #maybellinebigeyesdk. Det har været svært at vælge og jeg ville ønske, at jeg kunne lade Jer alle vinde et eksemplar :) Men vinderne er nu fundet og kontaktet på Instagram. Stort tillykke til Asta, Sofie og Emma. Tak for alle Jeres fine og kreative forslag. Det har været sjovt at kigge dem alle igennem :)

It’s time to announce the three lucky winners og the new “Big Eyes Mascara” from Maybelline, which I’m pretty fond of myself! To participate you had to upload a photo on Instagram and use the hashtag #maybellinebigeyesdk. It’s been difficult to point out the winners, but I managed to find three, so big congratulations to Asta, Sofie and Emma. I have sent you a message on Instagram. Thanks a lot to all of you for your creative photos! It’s been fun to look through them all!
maybelline mascara

(Sponsored by Maybelline)