pyjamas

Adlinks: pyjamas/shirt River Island HERE, pyjamas pants/River Island HERE, jacket/NLY Trend HERE, shoes/NLY shoes HERE

Der har længe været pyjamas-lignende referencer i modebilledet og det er også en trend, som vi kommer til at se mere af igen til foråret. Jeg har længe ledt efter en pyjamas, som både kunne bruges derhjemme og når jeg skulle ud og som ikke kostede det hvide ud af øjnene. Da jeg faldt over denne for et par uger siden, tog det ikke mange sekunder, før den var klikket hjem. Jeg synes paisley printet er super cool, hvilket også gør den lidt mindre pyjamas agtig, når den skal bruges til hverdag. Hvad synes I om den? :)

I’ve been looking for the perfect PJ for a long time, that I could use both at home and for work. It didn’t take me long to click home this cool version, when I stumbled upon it a few weeks ago. I really like the paisley print that makes it more suitable for everyday use! What do you think of it? :)